top of page

Joni's visitatieOp vrijdag 3 mei kwamen we met een 20 tal zussen van Jeruzalem samen om te bidden voor Joni en de baby in haar buik (ze heeft ons verklapt wat het wordt :-), zij die het ook willen weten kunnen het helemaal onderaan dit artikel terugvinden !! )

Wat een vreugde om Joni te zien, ze ontving ons in haar eigen huis zoals Elisabeth ooit ook Maria heeft mogen ontvangen. Het was een eer voor iedereen die erbij kon zijn ontvangen te worden in de oase van warmte en vreugde van het huis van de Rogges.

Na een warme welkom en een spelletje waarin we dieren van de ark van Noach mochten redden begon het 'serieuze' gedeelte van de avond. We namen de tijd om voor God te komen en luisterden naar een inspirerend woordje van Maïté over de Bijbelse Elisabeth. Na een kort woordje van Joni over haar zwangerschap namen we uitgebreid de tijd om te bidden voor Joni en haar baby. We lieten Joni enkele hartverwarmende en aanmoedigende berichtjes na in een appelboompje voor hun tuin. We eindigden de avond al gezellig napratend met een hapje en een drankje.

Het was mooi te zien hoe Suzanne, haar mama en haar Mamie, 3 generaties vrouwen, zich biddend klaar aan het maken zijn op de komst van hun nieuwste familielid.

We houden de Rogges en heel speciaal Joni en haar baby in ons gebed de komende weken, voor een veilige geboorte en een vlotte start van het nieuwe leven!

Het wordt een babyjongen :-)

No tags yet.
bottom of page