top of page

Women's Brunch


Op Paasmaandag hadden we het voorrecht om samen te komen bij Maïté thuis voor de jaarlijkse brunch voor onze Jeruzalemvrouwen van alle leeftijden – de derde editie reeds!

Ikzelf en mijn dochters kijken hier steeds naar uit. Ik vroeg hen waarom ze graag gaan, en het eerste wat ze zeiden was de VREUGDE die ze ervaren wanneer we samenkomen. Ook natuurlijk het lekkere eten en de persoonlijke aandacht die ze krijgen van oudere zussen in de Heer.

We hadden Christiane Lewerentz in ons midden – een van de zussen van de Bethany associatie, onze Sword of the Spirit sisterhood van vrouwen die single voor de Heer leven.

Na een tijd van lofprijzing, deelde Christiane met ons haar persoonlijk verhaal van hoe God haar geroepen heeft om single te leven voor Hem. We luisterden naar wat de Heer in haar leven heeft gedaan en reflecteerden over wat de Heer in ons eigen leven heeft gedaan en over het rijke, volle leven dat Hij ons gegeven heeft.

Tijdens de maaltijd zag ik de jongste onder ons spelen op de vloer, oudere meisjes springen en giechelen op de trampoline, tienermeisjes in de zon zitten en vragen stellen aan Christiane, jonge moeders relaxen en grootmoeders genieten van het gezelschap.

Ik noem mezelf gezegend dat ik elk van hen mijn zus in de Heer mag noemen.

No tags yet.
bottom of page