top of page

Hoe zou het nog zijn met Nic?


Wie ben je?

Mijn naam is Nicolas Zenker en ik ben 24 jaar oud.

Korte beschrijving van je tijd in België?

Ik deed mijn GAP-jaar in Leuven van september 2012 tot juni 2013. Ik woonde in een household samen met Raphaël Luyts, Simon Luyts en Tony Vanderstuyft. Sam Geleyn en Paul Jordan waren mijn GAP-leiders / mentoren. Ik diende in Pharos in het dagelijks beheren van communicatie, het plannen van evenementen en het uitreiken naar de studenten in Leuven.

Wat is de beste herinnering aan je tijd in België?

Mijn beste herinneringen zijn alle retraites waar we het hele jaar door aan konden deelnemen. Of het nu in Leuven, Londen, Polen of Ierland was, het was altijd ongelooflijk om anderen te ontmoeten en vriendschappen te sluiten met gelovigen uit andere landen en om God met hen te prijzen.

Een klein woordje over je leven nu?

Ik ging naar de universiteit van Notre Dame in Indiana, waar ik mijn bachelor in Neurowetenschappen & Gedrag in mei 2018. Daarna behaalde ik een eenjarige master in ondernemerschap, waarna ik ben verhuisd naar San Francisco, waar ik momenteel woon. Ik werk nu in een kleine technologie-startup in Silicon Valley. Ik ben momenteel single en concentreer me op het bouwen van een leven in deze nieuwe stad.

Heb je een boodschap voor de mensen van Jeruzalem?

Ik wil jullie allemaal bedanken voor het feit dat jullie mij een jaar in jullie gemeenschap hebben ontvangen. Het was ongelooflijk gul van jullie, en ik zal het nooit vergeten. Ik wil jullie ook bedanken voor alle gebeden die in de loop der jaren voor mij zijn gebeden - ik waardeer ze zo enorm en ik ben er zeker van dat ze een echte, positieve impact op mijn leven hebben gehad. Ik zou graag ooit terugkomen en jullie nog eens bezoeken...

Waar kunnen we voor bidden?

Bidt alstublieft voor mij om wijsheid, opdat ik Gods plan voor mijn leven zou kennen, en weet wat goed is, van dag tot dag. En ook dat God me de kracht zou geven om Zijn plan voor mij te volgen en de juiste beslissingen te nemen.

No tags yet.
bottom of page