top of page

Hoe zou het nog zijn met Dana?


Wie ben je?

Dana Large, 26 jaar oud.

Korte beschrijving van je tijd in België?

Ik was van 2012 tot 2013 in België en woonde met Leah Moran en Claire Vanderstuyft in de vrouwenhuishold in Leuven. Mijn belangrijkste diensten waren onder andere het bijwerken van de Pharos-website, Facebook-pagina en de Pharos-nieuwsbrief.

Wat is de beste herinnering aan je tijd in België?

Ik heb niet één beste herinnering, maar verschillende kleine. Ik vond het erg leuk om de families in de gemeenschap te leren kennen en er zijn een paar in het bijzonder die altijd een speciale plaats in mijn hart zullen innemen. Zo ver van huis zijn was niet gemakkelijk, maar mensen zoals Claire (mijn kamergenoot voor het jaar), haar familie, Joni Rogge (mijn spirituele leider / mentor voor het jaar) en haar gezin, maakten het zoveel makkelijker en mijn jaar zou niet zo memorabel of indrukwekkend zijn geweest zonder hen.

Een klein woordje over je huidige leven?

Er is veel gebeurd en veranderd sinds mijn jaar in België. Ik ben afgestudeerd, heb wat rondgereisd en heb een jaar in Minnesota gewerkt en gewoond. Momenteel woon ik in Matawan, New Jersey en geef ik les in het tweede leerjaar van de Saint Joseph the Carpenter School in Roselle, New Jersey.

Heb je een boodschap voor de mensen van Jeruzalem?

Ik wil graag iedereen bedanken om mij te verwelkomen in jullie leven tijdens mijn GAP-jaar. Het was geen gemakkelijk jaar om weg te zijn van huis, familie en vrienden, maar jullie hebben het allemaal zeker gemakkelijker gemaakt! Dank je :)

Waar kunnen we voor bidden?

Mijn 13 geweldige studenten

No tags yet.
bottom of page