top of page

Men's Night


Op zondag 9 december kwamen enkele mannen van Jeruzalem en Pharos bijeen voor een 'men's night'.


Plaats van afspraak was de Men's Household in Leo XIII. Zes mannen van Jeruzalem en 7 van Pharos tekenden present.

Het was een bemoedigende avond waarin onder andere Jonas en Nick deelden over wat het voor hen betekent om als man de Heer te volgen, schouder aan schouder met andere broeders. We namen ook ruimschoots de tijd om vragen te stellen en te delen over de zegeningen en uitdagingen die we ervaren.


Ik vind het telkens weer boeiend om verbonden te zijn met mannen die in verschillende levensfases zitten. Een kans om wijsheid te ontvangen van broeders met meer levenservaring en door te geven aan anderen wat we zelf hebben ervaren.


Prijs de Heer voor dit kostbaar geschenk!No tags yet.
bottom of page