top of page

SOS-vakantie (4): Sam & Kim in Duitsland


Wie ben je?

Sam & Kim, Joachim en Esther Geleyn


Wat heb je gedaan tijdens de vakantie met het Zwaard van de Geest? Waar en wanneer vond dit plaats?

Vakantie met de Brot des Lebens gemeenschap in Nesselwang, Duitsland, van 25-29 augustus 2018


Een kort woordje uitleg erover?

Omdat velen niet naar On Holiday waren kunnen komen vorig jaar, organiseerde de Duitse Brot des Lebens gemeenschap een vakantieweek in de Duitse Alpen, waar iedereen die wou een eigen huisje kon huren. Een 10tal jonge gezinnen en enkele 'minder jonge' gemeenschapsleden namen deel, in totaal zo’n 50tal mensen. Via een Whatsapp-groep werd er gecommuniceerd: waar gaat het ochtendgebed door, welke trips werden er gepland en wie had zin om mee te gaan. Zeer vrijblijvend en toch was er een groot gevoel van eenheid en liefde voor elkaar. Er werd echt gemeenschap gebouwd!


Wat was een hoogtepunt van je tijd daar?

Lord's Day vieren met 20 volwassenen en evenveel kinderen in een kleine living – geweldig gevoel van eenheid in de Heer!


Wat neem je mee naar Jeruzalem?

Het was voor ons erg opbouwend en aanmoedigend om te zien hoe sterk het kan zijn om een gemeenschappelijk leven te hebben met broeders en zusters. Het wakkerde bij ons het vuur aan om ook in Jeruzalem aan sterkere banden te bouwen en manieren te zoeken om ons gemeenschapsleven te versterken, ook buiten de bijeenkomsten.


No tags yet.
bottom of page