top of page

Intercessie Oktober

Deze maand willen we als gemeenschap samen bidden voor volgende intenties:

° Voor Pharos: voor hun activiteiten, voor alle jongeren die er Jezus kunnen ontmoeten. Blijf hen zegenen met inzicht en inspiratie. Zegen iedereen die zich ervoor inzet en zegen iedereen die door de Heilige Geest geleid wordt om naar Pharos te komen.

° Voor de nieuwe jeugd- en kinderwerking van Jeruzalem onder leiding van Jeroen: dat het voor de kinderen heerlijk mag zijn om naar de gemeenschap te komen en dat ze zo Jezus mogen leren kennen, elke keer dieper. Zegen hun tijd samen in het komende jaar.

° Voor de onderrichtingen die we het komende jaar zullen krijgen over Koning David: dat ze ons in de diepte mogen laten kijken. Leer ons de schrift beter te leren kennen door de figuur van David, de gezalfde, zodat we dit mogen meedragen naar huis en in onze deelgroepen.

No tags yet.
bottom of page