top of page

Men's Archery Tag

Op 1 augustus werden twee teams van dappere boogschutters uitgedaagd om het tegen elkaar op te nemen in het speelbos te Oud-Heverlee. Het eerste team bestond uit Ward, David, Jeroen en Spok, en zij moesten stand houden tegen Maarten, Alex, Nick en Elias. Enkele getuigen meenden dat het om archery tag ging (boogschieten met zachte pijlpunt).


De eerste ronde besliste wie als team het laatst overeind kon blijven staan, terwijl in de tweede ronde twee kegels van het andere team tactisch bemachtigd moesten worden. Wanneer het laatste beetje licht dreigde te verdwijnen, was het eindresultaat optimaal teamwork en een heleboel vermiste pijlen. Na beide teams te hebben verenigd en nadat de katholieken onder hen een verzoek aan Sint Antonius hadden gedaan, kon het aantal vermiste pijlen teruggebracht worden tot een paar pijlen.


Om de gedeelde overwinning te vieren, heeft Jeroen thuis getrakteerd met een drankje naar keuze, waar Jonas ons ook nog heeft vergezeld om het verhaal van onze avonturen te beluisteren.


No tags yet.
bottom of page